STANDARD SKLOPIVI STOLOVI

Sklopivi stolovi za sve namene. Učinite Vaš dom funkcionalnim.

Sklopive stolove za Vaš enterijejer možete da poručite u malim i velikim serijama, kod nas.

Opremanje Vašeg doma je važno i zato biramo najbolje za Vas.

Kontaktirajte nas za više informacija

Sklopive stolove za Vaš enterijer i poslovni prostor možete da poručite u malim i velikim serijama, kod nas. Opremanje Vašeg doma je važno i zato biramo najbolje za Vas. Za Vaše bašte, male stanove, garsonjere, dečije sobe, za maksimalno uživanje u prostoru. Proslavite rođendan svoj i svoje dece, ugostite prijatelje i kumove za slavu, krštenje ili naplanirano druženje. Samo rasklopite sklopive stolove flex table i uživajte u funkcionlanosti i primeni. Vaš poslovni prostor postaje mesto, gde se posle uspešne radne nedelje možemo okupiti i proslaviti nagrađene saradnike ili praviti planove za nove radne zadatke i pobede. Organizacija događaja, eventi, seminari, konferencije, promocije, festivali, komemoracije, sajmovi, revije, kursevi i sve popularnije obuke iz svih oblasti obrazovanja imaju rešenje brzog posluženja uvaženih klijenata i saradnika, sa našim sklopivim stolovima.
Vaše je samo da odaberete dimenzije i boje koje su u ponudi. Svaki sto više u restoranu ili bašti kafića biće idealno rešenje za nenajavljene goste, koje ćete ugostiti i koji će Vam se zbog Vaše ljubaznosti i predusretljivosti uvek vratiti i preporučiti vas.
Primena sklopivih stolova je višestruka, moderna i praktična Kontaktirajte nas za više informacija ili poručite putem maila.

Cena stola je 12000 dinara

Karakteristike:

Dimenzije: širina 80 cm, dužina 140 cm, visina 75 cm; veličina sklopljenog stola 30 cm  x 80 cm

Površina stola: ceo 140 cm x 80 cm i sa jednim spuštenim leptirom 85 cm x 80 cm

Materijali i boje: metalna konstrukcija sa 4 nogara i dva leptira, izrađena od kutijastih profila, dimenzija 20 x 20 cm, plastificirana.

Ploče stola su izrađene od univera, okontavanog ABS trakom.

Boja: U ponudi imamo 5 osnovnih varijanti dezena ploča i to bela, crna, tamna bukva, somona hrast i trešnja. Nogari su crni u svim varijantama odabrane boje ploče.

Oblik: pravougaoni

Fukcija: sklopivi

Težina: 15 kg